Demi Masa

.::Yang Sudi Bersama::.

sweet kekura..

Tuesday, December 18, 2012

oppsss! HARI ISTIMEWA ~:@

Assalamualaikum Wbt..


bushhhhh...bushhhh...bushhhh!!

ERK !!! bersawangnya blog ana nehhhhh!!

Rindu menggebunyaa nak menulis semulaaa! Allah....

Insyaallah , dengan izin Allah beri, moga ana bole terus menulis, dan mencoret sesuatu yang bermanfaat pada dinding belog ana ini.. Kalau tak dapat banyak, sedikit pun jadilah..
Insyaallah!  (wahh..azam baru gittew).


18 DISEMBER 2012

Hari ini hari kelahiran abah terchenta hati ana..

SELAMAT HARI LAHIR ABAH!!!
MOGA ALLAH MEMBERKATI USIAMU
DAN DIMURAHKAN REZEKIMU..
SAYANG ABAH ^_^

Sedikit mengenai abah terchenta :

~sangat bertanggungjawab
~penyayang
~sentiasa ambil berat
~**tak garang

ehh, kenapa pulaa ada tanda * kat statement terakhir tu?? sebab.. hehe.. selalunya kalau isi borang- borang , yang tanda * tu means wajib isi @ terms and condition apply kan?? 
tapi kat sini membawa maksud abah memang tak garang..tapi tegas :D
itulah abah ana.. :)

Sekian dahulu untuk coretan pertama selepas menyembunyi idea terperam beberapa bulan lamanya..

dengan ini, ana ingin mengisytiharkan kepada teratak virtual ana, I'm BACK MY DEAR!

salam bahagia~ aisyah

2 comments:

  1. Kejoraku~ Time kasih sudi singgah teratak ana neh.. hehe

    ReplyDelete