Demi Masa

.::Yang Sudi Bersama::.

sweet kekura..

Thursday, April 22, 2010

Hari Sukan Anak2 Kecil Taski

http://www.emocutez.comAssalamualaikum Wbt.... Syukur ke Hadrat Illahi kerana masih memberikan nikmat iman dan Islam dalam menempuh hari baru ini.... Sebentar lagi ada test... namun ana curi sedikit masa menaip dalam blogger ni pabila tiba-tiba kenangan bersama adik2 Taski Ummu Aiman semasa Hari Sukan pada Sabtu (17.4.2010) menggamit ana untuk menitipkan sedikit bingkisan kenangan bersama mereka...

Jutaan terima kasih diucapkan kepada Kak Mar kerana menjemput kami menjadi sukarelawan pada hari tersebut.. sekali gus memberikan kami pengalaman yang tidak mungkin dapat dilupakan..
OOps... sebelum terlupa(tak patut betul lupa..ish2) kepada sahibah2 seperjuanganku, farida hanis, tiyah, kak saba,n kak ifah yg sudi meluangkan masa bersama-sama... terima kasih ya....
Kepada yang tak dapat p atas kekangan tiada kenderaan, di bawah ni dikongsikan sedikit sekitar program tersebut..


jangan lari dik..nnti jatuh.. time ni nk makan d dewan makan


khemah (ibu bapa) yg setia menunggu setiap acara..

anak perlu menuntun ibu(ibu ditutup mata) hingga garisan penamat,siapa sampai awal, dialah pemenang... kalau tak silap, adik yang pakai kopiah putih tu yg menang... :)

cepat2 dik...

muslimah kecil pula mengambil tempat

sedia semua..

nampaknya... botol biru menjuarai acara 'bomba kampung'hihi


Alhamdulillah, selepas selesai acara sukan, kami mengambil kesempatan untuk menziarahi sahibah (makcik Onin) yang kurang sihat. kehadiran kami disambut mesra oleh beliau yang menyediakan mempelam, nasi lemak dan epok-epok beserta ayaq oren.... (dalam keadaan tak sihat, sempat lagi menyiapkn semua tu...) "Terima kasih makcik..."

tekun mendengar cerita,perkongsian ilmu dan nasihat beliau

Semoga ukhwah ini berkekalan.... insyaallah......


Wallahua'alam...

No comments:

Post a Comment